Vizyon

Mevzuat uyum alanında ulusal ve uluslararası referans merkezi olmak

Misyon

Mevzuat uyum çalışmalarının niteliğini ve etkinliğini yükseltecek sürdürülebilir ürünler, hizmetler ve projeler geliştirerek bu alanda kapsayıcı liderlik yapmak

Mevzuat Uyum Derneği İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

21 Mar

Mevzuat Uyum Derneği İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Mevzuat Uyum Derneği’nin İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2023 tarihinde Emniyet Evleri Mah. Eski Büyükdere Cad. No:1/1A Kağıthane, İstanbul adresinde bulunan Şekerbank Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurul’da açılış, yoklama ve saygı duruşundan sonra Divan Başkanlığı oluşturuldu. Mevzuat Uyum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürdoğan Yurtsever’in konuşmasından sonra diğer gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve gelir-gider durumu görüşüldü ve onaylandı. Denetim Kurulu raporu okundu ve görüşüldü. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyetleri ibra edildi. Yeni faaliyet dönemi bütçesi görüşüldü ve onaylandı. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Etik Kurul üyelerinin seçimi yapıldı. Mevzuat Uyum Derneği’nin İkinci Genel Kurulu dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Mevzuat Uyum Derneği’nin Genel Kurulu tarafından seçilen Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Etik Kurul üyelerine aşağıda yer verilmiştir.

Genel Kurula katılan üyelerimize teşekkür ediyor, yeni çalışma döneminin Derneğimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yönetim Kurulu-Asıl   Yönetim Kurulu-Yedek
1Gürdoğan Yurtsever 1Levent Arslan